علت خالی شدن باتری گوشی بدون استفاده
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای تلفن های هوشمند رخ دهد، خالی شدن باتری آنها بدون استفاده از آنها است. این مشکل معمولا هنگامی رخ می دهد که بعد از شب، باتری تلفن بدون استفاده هیچی از قدرت خود را از دست داده است. همچنین، در طول روز، ممکن است شما حتی یکبار هم به گوشی خود سر نزنید، اما با کاهش شدید درصد شارژ آن مواجه شوید. علل این مشکل چیست و چه عواملی مصرف باتری گوشی موبایل هوشمند شما را افزایش می دهند؟ در اینجا، به بررسی مشکل خالی شدن باتری تلفن هوشمند پرداخته و چند ترفند برای حل این مشکل معرفی خواهیم کرد.
عواملی که باعث کاهش شارژ باتری گوشی بدون استفاده می شوند
عموما مشکل خالی شدن باتری گوشی همراه با دو دلیل سختافزاری و نرمافزاری بروز میکند. مشکلاتی همچون خرابی باتری و یا مشکلاتی در برد اصلی گوشی میتوانند باعث کاهش شارژ تلفن هوشمند بدون استفاده شوند. خرابی باتری، یکی از رایجترین مشکلات سختافزاری است که معمولا با تعویض باتری اصلی تلفن همراه حل میشود. همچنین، سیستمعاملهای آی او اس و اندروید دارای نرمافزارهایی هستند که میتوانند بدون اطلاع شما، باتری گوشی را پرمصرف کنند و باعث خالی شدن آن شوند. در ادامه این مطلب، به بررسی این علل و راهکارهای آنها پرداخته میشود.
مشکل باتری، علت اصلی خالی شدن شارژ گوشی بدون استفاده
باتری گوشی شما میتواند به دلایل مختلفی دچار آسیب شود یا کارایی گذشته را نداشته باشد. علاوه بر آن، مصرف انرژی نامناسب از گوشی، آسیب دیدن به علت ضربه، داغ شدن زیاد و… نیز میتواند باعث خرابی باتری شود. در مواردی که باتری گوشی شما به شدت خراب شده باشد، تعویض آن با باتری جدید میتواند راهحل مناسبی باشد. همچنین، اگر حجم باتری گوشی شما کافی نیست، پاوربانک خریداری کردن به عنوان منبع اضافی انرژی میتواند مشکل خالی شدن باتری گوشی شما را حل کند.
بیشتر بخوانید: باور های غلط و اشتباه های رایج درمورد باتری گوشی موبایل
خالی شدن شارژ گوشی با استفاده از شارژر بی کیفیت
استفاده از شارژرهای نامناسب و غیر اصلی میتواند یکی دیگر از دلایل کاهش عمر باتری گوشی باشد و در برخی موارد میتواند منجر به خرابی آن شود. شارژر ناصحیح ممکن است ولتاژ بیشتر یا کمتری را به باتری ارائه دهد که موجب شارژ ناکامل آن شود. استفاده از شارژر غیر اصلی ممکن است علاوه بر کاهش شارژ گوشی، به دلیل تولید گرمای بیش از حد، مشکلاتی مانند آسیب به باتری، آی سی شارژ و بورد گوشی را نیز ایجاد کند. بهتر است از شارژر و کابل شارژ اصلی با ولتاژ مناسب برای گوشی خود استفاده کنید تا از بروز اینگونه مشکلات جلوگیری کنید.
افزایش مصرف باتری گوشی با روشن ماندن WiFi، بلوتوث و GPS
اتصال به اینترنت وای فای در گوشی های هوشمند به دلیل مصرف انرژی بالا، از اصلی ترین مواردی است که باعث خالی شدن سریع باتری می شود. به علاوه، بلوتوث و جی پی اس نیز به دلیل جستجوی مداوم، می توانند بخشی از انرژی گوشی را بی دلیل مصرف کنند. در نتیجه، اگر نیازی به استفاده از این سیستم ها ندارید، بهتر است آن ها را قطع کنید تا مصرف انرژی گوشی هوشمند خود را کاهش دهید و باتری گوشی شما به مدت طولانی تری شارژ شود.
خالی شدن باتری گوشی موبایل به دلیل اجرای اپلیکیشن های پرمصرف در بک گراند
مصرف باتری تلفن همراه به دلیل اجرای برنامههای پرمصرف در پسزمینه میتواند کاهش یابد. برخی برنامهها پس از خروج از آنها، در پسزمینه همچنان فعال باقی میمانند و برخی از آنها دسترسی به اینترنت دارند و ممکن است بدون اطلاع شما به شارژ دستگاه ختم شوند. علاوه بر این، وجود تعداد زیادی از برنامههای پرمصرف مانند اینستاگرام، فیسبوک، تلگرام یا بازیهای سنگین در پسزمینه میتواند با استفاده از رم و سیپیو گوشی شما را بدون استفاده از آن خالی کند.
پس از استفاده از برنامههایی که به آنها نیاز ندارید، حتما آنها را در پسزمینه گوشی ببندید. استفاده از برنامههای کمکی مانند Ccleaner یا DR.Battery نیز میتواند مفید باشد. این برنامهها به صورت خودکار میتوانند فعالیت برنامهها در پسزمینه گوشی شما را مدیریت کنند.
خرابی اجزای داخلی گوشی باعث خالی شدن باتری گوشی میشود!
برد اصلی گوشی به عنوان قسمت مهمی از سخت افزار گوشی، مسئولیت توزیع انرژی بین اجزای داخلی مانند سی پی یو، دوربین، میکروفون و اسپیکر را بر عهده دارد. مشکلات مختلفی مثل سوختن خازن ها، شکستگی برد، آسیب دیدن اجزای داخلی، آب خوردن برد، سوختن آی سی شارژ یا داغ شدن بیش از حد گوشی می توانند باعث آسیب دیدن بورد گوشی شوند. در این حالت هدر رفت انرژی باعث کاهش سرعت شارژ باتری می شود.
اگر با مشکلاتی مانند داغ شدن بیش از حد گوشی یا از کار افتادن قطعات داخلی آن مواجه هستید، بهتر است به یک تعمیرکار مراجعه کنید تا بورد گوشی را تعمیر کند. خراب شدن آی سی شارژ یکی از معمولترین مشکلات سخت افزاری است که بسیاری از افراد با آن روبرو هستند.
بیشتر بخوانید: علت شارژ نشدن گوشی
مشکلات نرم افزاری سبب خالی شدن باتری گوشی بدون استفاده می شوند!
علاوه بر مشکلات سخت افزاری، برنامه ها و مشکلات نرم افزاری نیز میتوانند از دلایل اصلی کاهش شارژ گوشی باشند. مصرف باتری گوشی در بکگراند توسط برخی برنامهها و پروسههای نرمافزاری ممکن است به شدت افزایش یابد. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است به مهمترین موارد زیر توجه کنید:
مصرف باتری گوشی هوشمند با مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری مواجه است. صفحه نمایش اصلی ترین مصرف کننده باتری گوشی های هوشمند است. برای کاهش مصرف انرژی صفحه نمایش، میتوانید نور گوشی را روی حالت خودکار قرار دهید و گزینه دارک مود را فعال کنید. یکی از مشکلات نرم افزاری میتواند باگ در سیستم عامل گوشی شما باشد که باعث مصرف بیش از حد باتری میشود. در چنین مواقعی، آپدیت کردن سیستم عامل گوشی شما میتواند مشکل را برطرف کند و نگهداری شارژ باتری را بهبود بخشد. پیشنهاد میکنیم که همیشه سیستم عامل گوشی خود را بهروز کنید.
آیا وسایل جانبی مانند هندزفری و فلش مموری باعث کاهش شارژ گوشی می شوند؟
بلوتوث و هندزفری های سیمی به شما این امکان را می دهند که از مصرف بیش از حد باتری گوشی خود جلوگیری کنید. با این حال، اگر برای مدت طولانی از گوشی استفاده نمی کنید، بهتر است اتصال بلوتوث را قطع کنید و هندزفری ها را از گوشی جدا کنید تا باتری گوشی خود را در حداکثر حالت نگه دارید.
استفاده از فلش مموری نیز می تواند مصرف باتری گوشی شما را تحت تاثیر قرار دهد، اما فلش های استاندارد معمولا هیچ تاثیری بر مصرف باتری ندارند. به همین دلیل، برای جلوگیری از هدر رفتن شارژ باتری، بهتر است از فلش مموری استاندارد و از فروشگاه معتبر خریداری کنید. در صورت استفاده از فلش مموری های غیر استاندارد و تقلبی، ممکن است به دلیل بهینه نبودن ساختار، مصرف بیش از حد باتری گوشی شما را به همراه داشته باشید. به علاوه، در هنگام اتصال فلش مموری به گوشی، در صورتی که دمای آن بیش از حد بالا رود، ممکن است مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. در این مقاله تمامی علت های خالی شدن باتری گوشی بدون استفاده را بیان کردیم اگر شما هم موارد دیگری را سراغ دارید حتما با ما به اشتراک بگذارید.