کالبدشکافی s10e به همراه تصاویر هر مرحله
آموزش کالبدشکافی s10e – گوشی گلکسی s10e در سال 2019 به بازار عرضه شد. این گوشی تفاوت های کوچکی با گلکسی s10 دارد اما به طور کلی می توان گفت سخت افزار و نرم افزار هر دوی آن ها شبیه به هم می باشد. صفحه ی نمایش 5.8 اینچ این گوشی با کورنینگ گوریلا گلس 5 محافظت می شود اما با وجود این گلس باز هم صفحه ی نمایش گوشی شما می تواند دچار مشکل شود. در این مقاله می خواهیم به آموزش کالبدشکافی s10e بپردازیم.
گوشی سامسونگ گلکسی s10e:
به طور کلی صفحه ی نمایش هر گوشی از چهار بخش مختلف تشکیل شده است. این بخش ها شامل شیشه یا گلس جلویی، دیجیتایزر یا تاچ اسکرین گوشی (مشمول کابل فلت نیز است)، ال سی دی (شامل کابل فلت نیز است) و صفحه نور (بک لایت) پس زمینه و قاب تاچ اسکرین می باشد.
همان طور که می دانید صفحه نمایش یا گلس وظیفه ی محافظت از ال سی دی گوشی شما را برعهده دارد. تاچ اسکرین، لایه شفاف بسیار نازکی است که بین صفحه نمایش و گلس قرار می گیرد. به کمک این
قطعه دستگاه لمس شما را احساس می کند. ال سی دی نیز برای کیفیت صفحه نمایش و واکنش به لمس مهم است و این همان چیزی است که موقع نگاه کردن به گوشی مشاهده می کنید.
گاهی اوقات آسیب وارده به گوشی می تواند به قدری مهیب باشد که این سه لایه را دچار آسیب کند. در این زمان نیاز است تا صفحه ی نمایش موبایل را به کلی عوض کنید.
تعویض ال سی دی و صفحه ی نمایش هر موبایل کار بسیار آساده ای به نظر می آید اما نیازمند دانش و تجربه ی کافی در این زمینه است؛ از این رو پیشنهاد می کنیم اگر در حوزه ی تعمیرات سخت افزاری موبایل
تجربه ندارید این کار را به تنهایی انجام ندهید.
این نکته را به یاد داشته باشید که اگر لمس گوشی شما به خوبی کار نمی کند لزوما مشکل از صفحه ی نمایش نیست. برای شناسایی مشکل اصلی گوشی نیاز است تا به یک تعمیرکار مسلط به این حوزه
مراجعه کنید.
قبل از شروع کالبدشکافی s10e:
برای تعویض صفحه ی نمایش گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S10E نیاز است تا تمامی قطعات را از روی دستگاه جدا کنید و بر روی صفحه ی نمایش جدید جاگذاری کنید. برای این کار نیاز است تا مادربرد را نیز از گوشی جدا کنید. این نکته را به یاد داشته باشید که هر تغییری در مادربرد گوشی می تواند به حذف تمامی اطلاعات گوشی شما بیانجامد. پیشنهاد تیم فنی آسان جی اس ام این است که قبل از شروع کار حتما از تمامی اطلاعات مهم و ضروری خود یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید و آن را بر روی کامپیوتر یا هارد نگهداری کنید.
ابزار مورد نیاز:
- سشوار صنعتی
- سوزن مخصوص سیم کارت
- پیچ گوشتی سه بعدی
- پیچ گوشتی سر صاف
- قاب باز کن فلزی
- پیک
- قاب باز کن پلاستیکی
- پنس
- کاردک پلاستیکی
مرحله ی اول:
ابتدا بنابر دلایل امنیتی نیاز است تا گوشی موبایل خود را خاموش کنید. برای این کار دکمه ی خاموش / روشن در لبه ی سمت چپ گوشی را برای چند ثانیه نگه دارید. پس از آن نیاز است تا گزینه ی Switch Off را انتخاب کنید تا گوشی خاموش شود.
مرحله ی دوم:
با استفاده از سوزن مخصوص که در جعبه ی گوشی نیز موجود است؛ خشاب سیم کارت را خارج کنید. برای این کار سوزن مخصوص را در سوراخ بالایی موبایل قرار دهید و با کمی فشار خشاب سیم کارت، سیم کارت و کارت حافظه از دستگاه خارج می شود. بهتر است این اقلام را در جای امنی قرار دهید تا گم نشوند.
مرحله ی سوم:
در این مرحله نیاز است تا از سشوار صنعتی یا سشوار معمولی برای گرم کردن قاب پشتی موبایل استفاده کنید. گرم کردن قاب پشتی موبایل به نرم شدن چسب آن کمک می کند و در نتیجه راحت تر می توانید قاب پشتی موبایل را باز کنید.
مرحله ی چهارم:
در این مرحله از قاب باز کن فلزی استفاده کنید و بین قاب پشتی و فریم گوشی یک شکاف ایجاد کنید. دقت کنید که قاب باز کن را عمیق وارد گوشی نکنید چون می توانید اتصالات و سیم های داخلی را خراب کند.
مرحله ی پنجم:
قاب باز کن فلزی را داخل شکاف نگه دارید و آهسته پیک پلاستیکی را وارد کنید.
مرحله ی ششم:
در این مرحله می توانید قاب باز کن فلزی را از دستگاه جدا کنید اما پیک را همچنان نگه دارید. پیک را آهسته دور تا دور قاب گوشی بچرخانید تا چسب قاب باز شود.
مرحله ی هفتم:
در این مرحله آهسته می توانید با کمک دست قاب پشتی موبایل را جدا کنید. این نکته را به یاد داشته باشید که اگر قاب پشتی موبایل را به خوبی گرم نکنید ممکن است قاب گوشی شما بشکند. پس هر جایی که مقاوت احساس کردید به زور متوصل نشوید بلکه دوباره با کمک سشوار آن منطقه را گرم کنید.
مرحله هشتم:
با استفاده از پیچ گوشتی فیلیپس 14 پیچ مشخص شده در تصویر را باز کنید.
مرحله ی نهم:
دوباره به قاب باز کن فلزی نیاز داریم. قاب باز کن فلزی را آهسته به زیر آنتن NFC بیندازید و آن را اهرم قرار دهید تا این آنتن از دستگاه جدا شوند.
مرحله ی دهم:
آنتن NFC گوشی با موفقیت از دستگاه جدا شد.
مرحله ی یازدهم:
به کمک قاب باز کن پلاستیکی کابل اتصال باتری را از دستگاه جدا کنید. جدا سازی این کار برای جلوگیری از اتصالات کوتاه در دستگاه است.
مرحله ی دوازدهم:
دوباره از قاب باز کن فلزی استفاده کنید و آن را اهرم زیر بلندگوی خارجی قرار دهید تا بلندگوی خارجی نیز به آسانی از دستگاه جدا شود.
مرحله ی سیزدهم:
از قاب باز کن پلاستیکی استفاده کنید و جک مشخص شده در تصویر را باز کنید.
مرحله ی چهاردهم:
در این مرحله می توانید از پیچ گوشتی سر صاف یا پنس سر صاف استفاده کنید. پیچ گوشتی را همان طور که مشخص شده در دستگاه وارد کنید و فشار دهید تا جک از دستگاه خارج شود. دقت داشته باشید که این قطعه بسیار نزدیک به مادربرد هست. مواظب باشید آسیبی به مادربرد شما وارد نشود.
مرحله ی پانزدهم:
با کمک قاب باز کن پلاستیکی قسمت مشخص شده را نیز باز کنید.
مرحله ی شانزدهم:
با باز کردن جک مشخص شده در تصویر، دکمه ی پاور دستگاه جدا می شود.
مرحله ی هفدهم:
کار جداسازی خود را با قطع کردن دوربین جلویی دستگاه ادامه دهید.
مرحله ی هجدهم:
پس از جداسازی دوربین با قاب باز کن پلاستیکی، با کمک پنس می توانید دوربین جلویی را از دستگاه بردارید.
مرحله ی نوزدهم:
با کمک پیچ گوشتی سه پیچ مشخص شده در تصویر را باز کنید. این سه پیچ مادربرد را به دستگاه متصل کرده است.
مرحله ی بیست:
قاب باز کن پلاستیکی را اهرم در زیر مادربرد قرار دهید تا مادربرد جدا شود. این کار را بسیار آهسته و با دقت انجام دهید.
مرحله ی بیست و یکم:
با استفاده از پیچ گوشتی سر صاف ویبراتور را جدا کنید. برای جداسازی ویبراتور هم فقط نیازه پیچ گوشتی را در زیر آن قرار دهید و آهسته آن را بلند کنید.
مرحله ی بیست و دوم:
با استفاده از قاب باز کن فلزی، بلندگوی داخلی را از دستگاه جدا کنید.
مرحله ی بیست و سوم:
در آخر مجدداً از سشوار استفاده کنید تا پنل جلویی را برای چند ثانیه گرم کنید. این گرم کردن برای این است که چسب نگهدارنده ی باتری نرم تر شود. این نکته را به یاد داشته باشید که باد را مستقیم بر روی باتری نگیرید؛ چرا که باعث انفجار باتری می شود. نکته ی دیگری که هست اینکه اگر ال سی دی گوشی را نمی خواهید تعویض کنید؛ باد داغ را مستفیم بر روی صفحه ی گوشی نگه ندارید چرا که می تواند به پیکسل های صفحه آسیب برساند.
مرحله ی بیست و چهارم:
از کاردک پهن پلاستیکی استفاده کنید و آن را اهرم قرار دهید تا باتری موبایل را از دستگاه جدا کنید. بهتر است حتما از ابزار پلاستیکی برای این کار استفاده کنید چرا که هر گونه آسیبی از جمله سوراخ شدن باتری می تواند عواقب بدی داشته باشد.
مرحله ی بیست و پنجم:
در این مرحله تمامی قطعات از ال سی دی و قاب داخلی گوشی جدا شده است. اگر ال سی دی موبایل شما به مشکل خورده است می توانید در این مرحله با ال سی دی جدید تعویض کنید و به ترتیب قطعاتی را که از این ال سی دی باز کردید بر روی ال سی دی جدید ببندید.
این نکته را به یاد داشته باشید که پیشنهاد تیم فنی ما این است که حتما از ابزار و قطعات اورجینال برای گوشی خود استفاده کنید پس سعی کنید ال سی دی اورجینال سامسونگ گلکسی S10E را برای گوشی خود استفاده کنید.
کلام آخر:
همان طور که در ابتدای مقاله گفته شد کار تعویض ال سی دی و باز کردن موبایل نیازمند دانش و تجربه است؛ از این رو سعی کنید بدون ابزار مناسب و دانش کافی این کار را انجام ندهید.
در فیلم زیر نحوه ی کالبدشکافی گلکسی S10E را می توانید مشاهده کنید: