آموزشی

10 دلیل دیر شارژ شدن موبایل

دلیل دیر شارژ شدن موبایل – شاید برای شما هم این موضوع پیش آمده باشد که در روزها اول استفاده از گوشی، موبایلتان به خوبی شارژ می شود و شارژ را نیز به خوبی نگه می دارد اما این شرایط پس از گذشت مدت طولانی کاملا تغییر می کند. اگر این مشکل برای شما هم پیش آمده؛ پیشنهاد می کنم این مقاله را دنبال کنید. در این مقاله می خواهیم به بررسی 10 دلیل دیر شارژ شدن موبایل بپردازیم.

  • استفاده از کابل نامناسب:

شاید شما هم تجربه کرده باشید که سرعت شارژ گوشی با کابل ارجینالتان به مراتب بیشتر از کابل بی کیفیت بوده است. اگر از کابل ارجینال داخل جعبه ی دستگاه استفاده می کنید و سرعت شارژ گوشی شما پایین آمده است؛ بهتر است این نکته را بدانید که کابل های ارجینال هم پس از مدتی فرسوده می شوند و نیاز است تا آن ها را تعویض کنید. استفاده از کابل نامناسب یکی از دلیل دیر شارژ شدن موبایل است.

کابل های شارژ همیشه در معرض آسیب هایی همچون خم شدن، پاره شدن و زیر دست و پا قرار گرفتند هستند. البته بهتر است بدانید که کابل های موبایل از نظر کیفیت به نسب پورت گوشی ضعیف تر هستند؛ از این رو بهتر است از آن ها به خوبی نگهداری کنید.

  • منبع تامین انرژی شما ضعیف است:

در صورتی که از رایانه ی شخصی برای شارژ تلفن همراه خود استفاده می کنید مطمئنا متوجه ی پایین بودن سرعت آن در مقایسه با اتصال مستقیم به برق هستید. هرگونه آسیبی به کابل یو اس بی یا پورت گوشی می تواند جریان انرژی را کمتر کند.

بسیاری از کاربران گوشی های موبایل فکر می کنند که فرقی ندارد که از چه شارژری یا چه منبع انرژی استفاده کنید در صورتی که عملا چنین چیزی نیست. این موضوع یکی از 10 دلیل اصلی دیر شارژ شدن موبایل است.

بهتر است برای شارژ گوشی موبایل از یک شارژر دیواری استفاده کنید و موبایل را به آن متصل کنید. اگر باز هم گوشی شما دیر شارژ می شود ممکن است ایراد از سیم کشی گوشی باشد. برای مطمئن شدن از این مشکل می توانید گوشی خود را با همان کابلی که در خانه شارژ می کنید در جای دیگری نیز امتحان کنید.

  • استفاده از آداپتور نامناسب:

استفاده از آداپتور نامناسب

آداپتورهای گوشی همانند کابل ها در معرض آسیب هایی هستند. تغییر ناگهانی ولتاژ به آداپتور شما آسیب می رساند و در نتیجه ی آن گوشی دیرتر شارژ می شود.

همیشه سعی کنید از آداپتورهای ارجینال برای شارژ موبایل استفاده کنید.

  • تلفن همراه شما قدیمی شده است:

گوشی های قدیمی نسبت به گوشی های جدیدتر کندتر شارژ می شوند. تلفن های هوشمند جدید پردازنده هایی دارند که سریعتر گوشی را شارژ می کنند. برخی دستگاه های جدید نیز قابلیت شارژ توربو را دارند. پس می توان گفت یکی از دلایل دیر شارژ شدن گوشی ، قدیمی بودن پردازنده های آن است که در نتیجه دیرتر شارژ شدن گوشی قدیمی نسبت به سری جدید کاملا طبیعی است.

  • پایین بودن کیفیت باتری:

اگر موارد بالا را دلیل دیر شارژ شدن گوشی همراهتان نمیدانید؛ پس ممکن است مشکل شما از پایین بودن کیفیت باتری گوشی موبایلتان باشد. هر باتری عمر مفیدی دارد که پس از گذشت آن کم کم رو به فرسودگی می رود. البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که به طور کلی باتری برخی از گوشی ها کیفیت پایینی را دارند و دیرتر شارژ می شوند.

باتری بسیاری از گوشی های هوشمند جدید را نمی توانید به راحتی باز کنید و برای تعویض آن نیاز است تا به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید.

  • استفاده از موبایل در حالت شارژ:

استفاده از گوشی هنگام شارژ

ال سی دی موبایل، بیشترین قطعه ای از موبایل است که شارژ بسیار زیادی را مصرف می کند. حالا فکر کنید که از موبایل در حالت شارژ استفاده کنید!

در این حالت نباید از گوشی استفاده کنید بلکه باید تمامی برنامه ها را ببندید. باز نگه داشتن برنامه ها حتی در زمانی که گوشی خاموش است می تواند حکم استفاده از گوشی در حالت شارژ را داشته باشد. رعایت این دو مورد سرعت شارژ گوشی موبایل را افزایش می دهد.

  • اپلیکیشن های مخرب یا بدافزارها:

در قسمت قبلی توضیح دادیم که باز کردن برنامه ها در گوشی می تواند سرعت شارژ را کاهش دهد. اگر این نرم افزارها مخرب باشند سرعت شارژ شدن گوشی به شدت افت می کند. برای جلوگیری از این مشکل می توانید یک تسک منیجر نصب کنید.

تسک منیجر برنامه های در حال اجرا را بررسی می کند و آن هایی که مخرب هستند را ابتدا شناسایی و سپس حذف می کند.

  • جرم گرفتن پورت:

گاهی اوقات کثیف شدن پورت دستگاه می تواند به مسدود شدن آن منجر شود. گرد و غبار، ذرات موجود در هوا و پرزها می توانند در پورت گوشی انباشته شوند و آن را مسدود کنند. وجود این ذرات در پورت یو اس بی گوشی باعث دیر شارژ شدن گوشی موبایل می شوند.

برای اینکار با یک چراغ قوه به داخل پورت USB نگاهی بیندازید. اگر جرم گرفته باشد بهتر است با کمک خلال دندان نازک، جرم را خارج کنید. البته این کار را با دقت تمام انجام دهید؛ چرا که می تواند به اجزای دیگر دستگاه نیز آسیب بزند.

  • آسیب پورت USB:

یکی از دلایل دیر شارژ شدن گوشی موبایل، آسیب پورت یو اس بی است. ممکن است یکی از پین های این پورت شکسته باشد. اگر مشکل این باشد، از دست شما کاری بر نمی آید و حتما گوشی را به یک متخصص این حوزه نشان دهید.

  • خوردگی در پورت USB :

افرادی که در شهرهایی با رطوبت بالا زندگی می کنند از خوردگی پورت USB شکایت می کنند. جالب است بدانید که رطوبت می تواند باعث خوردگی پورت گوشی شوند که این مشکل از شارژ سریه دستگاه جلوگیری می کند.

بهتر است همان ابتدای خوردگی پورت نسبت به تعمیر آن اقدام کنید چرا که تعمیر نکردن آن می تواند مشکلات بیشتر و بزرگتری را برای شما ایجاد کند.

حتما پیشنهاد می کنیم تعمیر خوردگی پورت را به یک تعمیرکار ماهر بسپارید.

تعمیرکاران برای برطرف کردن این مشکل از سرکه سفید و الکل استفاده می کنند. ابتدا دستگاه را باز می کنند و با یک گوش پاک کن آغشته به سرکه محل خوردگی را تمیز می کنند.

این کار نیازمند دقت و ظرفت بسیار زیادی است چرا که سرکه نباید با قسمت های دیگر دستگاه برخورد داشته باشد. سپس با کمک یک گوش پاک کن الکل اندود شده، همان قسمت را پاک می کنند و در آخر دستگاه را در هوای آزاد برای سی دقیقه قرار می دهند. پس از آن می توانند گوشی را دوباره ببندند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *